Előfizetői tartalom

Percek alatt kimerült a ma megnyílt fűtéskorszerűsítési pályázat

Portfolio
Ma reggel 8 órakor nyílt meg a lakossági az Otthon Melege Programon belül családi házak fűtési rendszereinek korszerűsítésére szóló pályázat, de a mindössze 3,5 milliárd forintos országos keret percek alatt kimerült - híva fel a figyelmet a Magyar Energiahatékonysági Intézet. Ezen tapasztalatok alapján is úgy látják: új megközelítésre van szükség a hazai lakossági energiahatékonysági támogatásokban.

Ma reggel 8-kor nyílt meg a magyar költségvetési forrásból finanszírozott, Otthon Melege Programhoz tartozó pályázat, amely a családi házak fűtési rendszerei korszerűsítésére kiírt pályázat első fázisát jelenti. Erre országosan mindössze 3,5 milliárd forintos keretösszeg volt, ami mintegy ötezer család kazánjának és kéményének felújítását teszi lehetővé, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés