Előfizetői tartalom

Még nem merült ki az Otthon Melege fűtéskorszerűsítési pályázat kerete

Portfolio
Az Otthon Melege Programban hazai költségvetési forrásból meghirdetett fűtéskorszerűsítési alprogramot óriási érdeklődés kíséri, 24 óra alatt több mint 3.500 pályázatot nyújtottak be mintegy 2 milliárd forintos támogatási igénnyel. A 3,5 milliárd forintos keretösszegből jelenleg még további 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás a lakosság rendelkezésére áll - hangsúlyozza a szerda kora délután szerkesztőségünkbe küldött közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya.

Hangsúlyozzák emiatt: "teljesen alaptalan tehát a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) tegnapi közlése, mely szerint a keretösszeget perceken belül túligényelték volna", amelyről tegnap hírt adtunk. Az NFM hangsúlyozza: "A szervezet és a valótlan állítást kritikátlanul átvevő sajtóorgánumok súlyosan félrevezetik a lehetséges pályázókat, a közvéleményt. A családi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái