Előfizetői tartalom

Közel 15 milliárdnak örülhetnek a vállalkozások

Portfolio
Versenyképesség erősítésére, beruházások megvalósítására, illetve kutatásfejlesztésre összesen 14,5 milliárd forintot nyert el 590 mikro-, kis és középvállalkozás. Fejlesztéseik összértéke eléri a 28,5 milliárd forintot. Továbbá 14 érdekképviseleti szervezet is elnyert összesen 1 milliárd forintot munkahelyi egészség és biztonság fejlesztésére, valamint egy kutatóintézet több mint fél milliárd forintból erősítheti nemzetközi versenyképességét.

Ahogyan azt pénteken már megírtuk elkezdték kihirdetni az első nyerteseket a GINOP-1.2.2-16 "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" című pályázatban. Jelenleg összesen 11,3 milliárd forintot nyert el 540 mikro-, kis- és középvállalkozás termelési kapacitásainak bővítésére, ezzel 23 milliárd forint értékben valósulnak majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés