Előfizetői tartalom

Tíz kiválóság szakíthat most nagyot

Portfolio
Hárommilliárd forintos keretösszeggel indult el az "Élvonal - Kutatói kiválósági program", mely keretében azok a vezető kutatók pályázhatnak, akik a pályázat benyújtását megelőző 10 éves teljesítményük alapján a nemzetközi tudományos élet élmezőnyébe tartoznak és a tudományterületükön nemzetközileg elismert, kiemelkedő tudományos hatást kiváltó eredményeket érnek el - olvasható a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal közleményében.

Az elmúlt két évben összességében 853,5 milliárd forint keretösszeggel hirdetett meg az NKFIH kutatás-fejlesztési és innovációs célú versenypályázatokat. A felfedező kutatások ösztönzésére közel 40 milliárd forint keretösszeggel jelentek meg felhívások ebben az időszakban. A most megjelent, legkiválóbb felfedező kutatók munkáját ösztönző új pályázati felhívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés