Előfizetői tartalom

Napelem, kazáncsere, hőszigetelés - vidéken sem maradnak le az EU-s pénzről

Vízi Ildikó
A helyi önkormányzatok összesen 27 milliárdos területfejlesztési keretből korszerűsíthetik a tulajdonukban lévő épületeket. A pályázók külső hőszigetelésére, nyílászárók cseréjére, napelemek és napkollektorok telepítésére, hőszivattyú rendszerek telepítésére, illetve kazáncserére vehetik igénybe a vissza nem térítendő 100 százalékos támogatást. A megyék többségében már benyújthatóak a kérelmek, de ennek ellenére még csak egyetlen pályázat érkezett be a hatósághoz, így még majdnem a teljes keret a pályázók rendelkezésére áll.

Még februárban jelent meg az önkormányzatoknak szóló tulajdonukban lévő épületek energetikai korszerűsítését segítő pályázati felhívás (TOP-3.2.1-16), melynek keretösszege 27,05 milliárd forint. A nyertes pályázók 100 %-os támogatásban részesülnek, azaz az önkormányzatok a projekt teljes összegét megkapják vissza nem térítendő támogatásként. A hivatalos pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés