Előfizetői tartalom

Merkel: megváltozott a véleményem az EU-ról

Portfolio
A tavalyi brit népszavazás és az idei holland és francia választási eredmények megváltoztatták az Európai Unióval kapcsolatos megítélésemet és megéri harcolni a még erősebb EU-ért - többek között ezeket jelentette ki egy szombati választási gyűlésen Angela Merkel német kancellár. Az EU melletti nagyon határozott kiállás időzítése nem véletlen: csütörtökön volt a közös német-francia kormányülés, amelyen fontos döntések születtek, ma vasárnap pedig Merkel fő kihívója mondja el az EU és Németország jövőjével kapcsolatos beszédét. Erről külön cikkünk:

Kapcsolódó cikkünk2017.07.16Újra megfenyegette Magyarországot a német kancellárjelöltA Reuters tudósítása szerint két hónappal a szeptember 24-i német választások előtti kijelentések alátámasztják a kancellár erős elkötelezettségét arra, hogy az európai integrációban jelentős előrelépés történjen meg. Merkel úgy fogalmazott, hogy az Európai Uniós tagság Németország...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái