Előfizetői tartalom

Az állami pénzből megvalósult kutatásokat is reklámozni kell

Portfolio
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (hazai forrás) megvalósuló kutatás-fejlesztési és innovációs projekteket is reklámozni kell, mint az uniós forrásból megvalósuló projekteket. Ennek érdekében készítették el a tájékoztatási és nyilvánossági szempontrendszert, illetve határozták meg az arculati elemeket. Kötelező "C" és "D" típusú tábla, internetes honlap és fotódokumentáció készítése, de ezek a költségek elszámolhatóak. A további kötelező kommunikációs feladatokat táblázatos formában foglaltuk össze.

A napokban jelent meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Alapból finanszírozott projektekre vonatkozó tájékoztatási és nyilvánossági szempontrendszer, illetve az arculati kézikönyv, melyek ide kattintva elérhetőek.Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFI Alap) A NKFI Alap 2015. január 1-én jött létre a tudományos kutatásról, fejlesztésről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái