Óriási az érdeklődés a háztartási nagygépek cseréje iránt
Uniós források

Óriási az érdeklődés a háztartási nagygépek cseréje iránt

Portfolio
Az Otthon Melege Program háztartási nagygép-csere alprogramját az észak-magyarországi régióban is óriási érdeklődés övezte, eddig 10 ezernél több pályázó jelezte támogatási igényét - derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtóközleményéből. Az első két régióban összesen 16 ezer pályázó jelentkezett. A nyugat-dunántúli régióban élők nyújthatják be a kérelmeket szerda reggel 8 órától.
Az Otthon Melege Program keretében összesen 600 millió forintos keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére, hogy elavult háztartási gépeiket új, magas energiahatékonyságú berendezésekre cseréljék. Az alprogram részleteiről korábbi cikkünkben számoltunk be.

Az elmúlt hét folyamán az első két régióból (Észak-alföld és Dél-alföld) összesen több mint 16 ezer pályázó jelentkezett a hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek energia-megtakarítást eredményező cseréjére. Az észak-magyarországi régióból a pályázatokat 2017. augusztus 14-én 13:30-ig várják, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik. Eddig ebben a régióban 10 ezernél több pályázó jelezte támogatási igényét.

A folytatásban elsőként a nyugat-dunántúli régióban élők nyújthatnak majd be pályázatot 2017. augusztus 16. szerda reggel 8 órától, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.

Még a hátralévő régiók benyújtási időszakának kezdetei
  • Dél - Dunántúl benyújtási időszak kezdete: 2017.08.21.
  • Közép - Dunántúl benyújtási időszak kezdete: 2017.08.23.
  • Közép - Magyarország benyújtási időszak kezdete: 2017.08.28.


A sajtóközlemény felhívja a figyelmet arra, hogy a pályázati adatlap előzetesen is kitölthető. Továbbá, ha valakinek nincs számítógépe, elektronikus elérhetősége, otthoni vagy munkahelyi internetes kapcsolata, esetleg a pályázatbenyújtás időszakában olyan helyen tartózkodik, ahol az ügyintézés akadályokba ütközik, annak lehetősége van segítséget kérni olyan személytől, aki helyette, a nevében eljárhat. Ez esetben csupán a Pályázati Útmutatóhoz mellékelt meghatalmazotti nyilatkozatot kell kitölteni.
koronavírus coronavirus virus
Koronavírus
szentendrei hév megálló
építőipar 2020 konferencia
vonatvasutmagyarshutter-20170719
GraphisoftPark
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
2020. március 18.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Online előadás
Online előadás a tőzsdei befektetésekről, kezdőknek.
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes