Előfizetői tartalom

Gazelláknak ad EU-s pénzt az állam

Portfolio
A gyors növekedésű (gazella) vállalkozások fejlesztésére közel 34 milliárd forintos keret áll rendelkezésre a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP). A pályázatra csak az előzetesen minősített és "megfelelt" minősítéssel rendelkező mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be kérelmeket. Azt jó tudni, hogy a minősített projekttervek nem részesülnek automatikusan támogatásban. A minősítés folyamatát, a fontosabb tudnivalókat és dátumokat alábbi cikkünkben foglaljuk össze.

A gyorsan növekedő vállalkozások fejlesztését célozó pályázat (GINOP 1.2.7-17) idén március végén jelent meg közel 34 milliárd forintos keretösszeggel. A pályázatra csak azok a vállalkozások nyújthatják be a kérelmeiket, akik előzetesen minősítésre kerültek és "megfelelt" minősítést értek el. Az előminősítést a GINOP-1.1.4-16 kiemelt projekt keretében az IFKA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés