FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Rétvári: ne kösse feltételekhez az EU-pénzek folyósítását Brüsszel!

MTI
|
Portfolio
A magyarországi uniós források csupán az EU-integráció kapcsán elszenvedett hátrányok szerény ellentételezésére szolgálnak, ezért nem lehet azok brüsszeli folyósítását plusz feltételekhez kötni sem a bevándorlás, sem egyéb ügyek kapcsán - hangsúlyozta egy mai sajtótájékoztatón Rétvári Bence. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára ezzel például arra a német kancellár által is felvetett összefüggésre utalt, hogy ha a kvótaper eredményét nem hatja végre Magyarország, akkor annak legyen következménye a 2020 utáni EU-támogatásokban, illetve arra, hogy német, illetve európai bizottsági felvetésre össze kellene kötni a jövőben a jogállamiság kérdését az EU-pénzek brüsszeli kifizethetőségével.

Kapcsolódó cikkünk2017.09.19A kormány szerint Merkel zsarol - Nem sietünk az euróbevezetéssel Budapest Economic Forum 2017 Az EU-integráció dilemmáiról és a 2020 utáni EU-támogatási kilátásokról, a feltételekről részletesen só lesz a Portfolio október 5-i Budapest Economic Forum konferenciáján. További részletek: Információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés