Előfizetői tartalom

Akár több száz magyar cég is kérhetné a gazelláknak szóló EU-milliárdokat

Portfolio
Az OPTEN adatbázisa szerint jelenleg 458 olyan vállalkozás működik Magyarországon, amelyek teljes mértékben megfelelnek a GINOP 1.2.7-17 kódszámú, gazelláknak szóló uniós pályázati felhívás feltételeinek, és a potenciális pályázók között a fémmegmunkálással foglakozó vállalkozásokból van a legtöbb - mutat rá az adatbázis üzemeltetője a saját közleményében. Azt is megjegyzi azonban a cég, hogy a további szűkítő feltételek miatt ennél kisebb lehet a potenciális pályázói kör, illetve az is kérdés, hogy a hazai "gazellák" mennyire képesek megfelelni a szigorú előírások mellett a jövőre vonatkozó kötelező árbevétel és üzemi eredménynövekedés vállalásoknak.

Amint már felhívtuk rá a figyelmet: első körben szeptember 14-től október 19-ig adhatják be a mikro-, kis- és középvállalkozások a 25 millió és 500 millió forint között vissza nem térítendő támogatási kérelmeiket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP-ban) a Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása című...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés