Előfizetői tartalom

EIB: kevesebb EU-forrásra, több munkára kell felkészülni

Portfolio
A Brexit hatására kevesebb pénz, de több munka marad az EU tagállamaira, köztük a mi régiónkra. Felértékelődik a visszatérítendő forrásokat közvetítő pénzügyi eszközök szerepe, amelyekben az Európai Beruházási Bank nagy szerepet kíván betölteni - többek között erről beszélt Vazil Hudák az intézmény alelnöke a Budapest Economic Forumon tartott előadásában.

Vazil Hudák, az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnöke többek között az EU kohéziós politikájáról beszélt az EIB szemszögéből: Ez különösen a közép-európai országoknak fontos téma, amelyek igyekeznek felzárkózni a fejlettebb országokhoz, miközben Nagy-Britannia kilépése 2020 után kevesebb uniós forrást fog jelenteni a régiónak. Utóbbi miatt több feladatot kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés