FONTOS Figyelem, már csak pár nap maradt: változik a fizetős parkolás Budapesten
 
Előfizetői tartalom

Több száz cég nyert ma sokmilliárdos EU-pénzt

Portfolio
Összesen 30 milliárd forintot nyert versenyképességének és termelékenységének erősítésére 530 mikro-, kis- és középvállalkozás a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) öt pályázatán - tájékoztatta Rákossy Balázs a MTI-t. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára jelezte: a most kiosztandó támogatásokkal csaknem 60 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg. A lent bemutatott pályázatokon nyertes cégeket a Támogatott Projektkereső oldalon lehet megtalálni.

Az államtitkár ismertette, hogy 47 milliárd forint összértékű termelési kapacitás bővítésére 23 milliárd forintot ítéltek oda 143 vállalkozásnak, amelyek korszerű eszköz- és gépparkok szerezhetnek be és telephelyeket alakíthatnak ki. A támogatással nőhet a cégek hozzáadott értéke vagy exportja, így akár nemzetközi hálózatokba is bekapcsolódhatnak. Prototípusfejlesztésre...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái