Előfizetői tartalom

Fordulat: a hitelnél több ingyenpénz kérhető a cégek digitalizációs pályázatán

Portfolio
Eddig az volt a szabály a "Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása" című gazdaságfejlesztési kombinált hiteles EU-pályázatnál, hogy legalább annyi hitelt kell kérni, mint amennyi vissza nem térítendő támogatást, ma viszont úgy módosult ez, hogy "a kölcsön mértékének el kell érnie a vissza nem térítendő támogatás minimum 75%-át." Ez tehát azt jelenti, hogy mostantól akár már több ingyenpénzt is lehet kérni a hitelnél, de ezen felül is számos helyen módosult a pályázat szabályrendszere.

Rövid közlemény jelent meg ma a hivatalos pályázati oldalon, amelyen keresztül elérhető a változások jegyzéke a "Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása" című (GINOP-3.2.6-8.2.4-17 kódszámú) felhíváshoz. Ez oldalakon keresztül sorolja, hogy mely részeken módosult a pályázat. Így például a bevezetőben jelzett változás konkrétan azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés