Előfizetői tartalom

Mégis levágná Brüsszel a Magyarországnak fontos pénzeket!

Portfolio
Úgy tűnik, hogy a hétfő-keddi brüsszeli konferencián csak előcsalogatta a tagállamok véleményét az Európai Bizottság a 2020 utáni uniós költségvetés kereteiről és igyekezett elkerülni a konfliktusokat, aztán a mai uniós biztosi ülés után a büdzsé kidolgozásáért felelős biztos már "páratlanul nyílt és őszinte" utalásokkal felfedte, hogy valójában mit tervez - rajzolódik ki a Bruxinfo összefoglalójából.

Mégis lehet egy mérsékelt vágásA cikk alapján ugyanis kiderült, hogy Jean-Claude Juncker bizottsági elnök hétfői szavaitól eltérően mégis megvágná a Bizottság a Magyarország számára is fontos kohéziós és agrárkassza méretét, a jelek szerint 15%-nál kisebb mértékben. Ez a tavaly novemberben megjelent pesszimista forgatókönyveknél (30% körüli vágás) jóval kedvezőbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés