Előfizetői tartalom

Rendkívüli sürgősséggel a fél országot szabad vállalkozási zónává tette a kormány (2.)

Portfolio
Ritkán látni olyan kormányrendeletet a Magyar Közlönyben, amely már a kihirdetése napján az esti óráktól hatályba lép, de a legutóbbi Közlönyben megjelent egyik jogszabálynál ilyet vettünk észre. Ez a fél országot azonnali hatállyal szabad vállalkozási zónává tette, igaz valójában a települések tényleges köre nem változott meg az eddigi állapothoz képest.

A minap jelent meg a 15/2018. (II. 13.) Kormányrendelet, amely a szabad vállalkozási zónák létrehozásának és működésének, valamint a kedvezmények igénybevételének szabályairól szóló 27/2013. (II. 12.) Kormányrendeletet módosította lényegében úgy, hogyeddig három mellékletben voltak felsorolva a különböző szempontok alapján szabad vállalkozási zónának minősülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés