Előfizetői tartalom

EU-pénzek: nem úgy kell érteni a durvának tűnő német tervet

Portfolio
A Bruxinfo saját forrásai alapján árnyalni igyekezett azt a mai sztorit, miszerint a német kormány durvának tűnő tervvel rendelkezik a 2020 utáni EU-pénzek kifizetéséről, jogállamisági és menekültbefogadási feltételekhez kötnék majd a kifizetést. A lap szerint tényleg sok tagállam szeretné a jogállamisági előfeltételekhez kötni az EU-pénzek kifizetéséhez, de a németek azon terve, hogy több kohéziós támogatást kapna az az ország, amely több menekültet fogad be, inkább csak azt tükrözi, hogy a kohéziós politikát jobban a menekültprobléma enyhítésének szolgálatába kellene állítani. Az ügy általunk is megírt előzménye:

Kapcsolódó cikkünk2018.02.21Nagyon durva tervet szellőztettek meg a németek Magyarország ellenA brüsszeli lap szerint az igaz, hogy az EU-csúcsot megelőző hétfői serpa-ülés időnként szenvedélyes vitája felfedte, hogy milyen mélyek az ellentétek a tagállamok között például a kifizetések különböző feltételekhez való kötésének kérdésében. A lap szerint "jelentős...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái