Előfizetői tartalom

Hatalmas hitelből fejleszti a kormány a pécsi és budapesti egyetemi kampuszokat

Portfolio
Az Európai Beruházási Bank és az Európa Tanács Fejlesztési Bank 92-92 millió euró összegű, együtt mintegy 58 milliárd forintos kedvezményes hitelt nyújt Magyarországnak a Pécsi Tudományegyetem és a Testnevelési Egyetem kampuszfejlesztésére, az erről szóló szerződéseket a két bank képviselőivel Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára írta alá.

A két bank által nyújtott kedvezményes, hosszú lejáratú forrás a Pécsi Tudományegyetemen, valamint a budapesti Testnevelési Egyetemen az oktatási-infrastruktúra fejlesztését a tudományos kutatás előmozdítását, az egyetemek nemzetközi színtéren való hatékony és eredményes fellépést elősegítő beruházások refinanszírozását célozza. A pénzintézetek a 2020-ig tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés