Előfizetői tartalom

Még csak a sokmilliós bónuszok harmadát fizették ki az EU-pénzek pörgetéséért

Portfolio
Egyelőre csak a tavaly június 30-i határidőre előírt uniós támogatás-kifizetéshez kapcsolódó céljuttatásokat fizették ki a Miniszterelnökségen, 1,255 milliárd forint értékben 642 főnek, ami így fejenként közel kétmillió forintot tesz ki - tudta meg a 24.hu a tárcától közérdekű adatigénylés keretében. A céljuttatási rendszer szabályai alapján ez a kifizethető keret harmadát jelenti a lap szerint.

A múlt héten közölt információknál (átlagosan 8,4 milliós bónusz) egyelőre jóval kisebb, átlagosan 6 millió forintos bónusz-kifizetések rajzolódnak ki azokból az információkból, amelyeket ma közölt a 24.hu. Ezek oka azonban jórészt az, hogy a tárcához tartozó uniós Operatív Programok kifizetéseinél még csak a tavaly június végi teljesítésekhez kötődő bónuszokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés