Előfizetői tartalom

Palkovics: minden cég vegyen fel egy mérnököt!

Portfolio
"Elvem az, hogy minden cég vegyen fel egy mérnököt", mert ezzel csökkenne a kis- és középvállalkozások kiszolgáltatottsága, nőne a versenyképességük, hiszen így önálló termékeket is tudnának fejleszteni - többek között ezeket hangsúlyozta a Figyelőnek adott interjúban Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Az interjú néhány fontosabb gondolata, üzenete:Igenis tisztában van vele, hogy mit jelent és mennyire fontos az alapkutatás támogatása Magyarországon, így Pálinkás József volt NKFIH-elnök jelzésével ellentétben "erről nem kell engem meggyőzni, még ha a sajtóban ez is jelent meg: pontosan tudom, és semmi olyat nem mondtam, amit nekem tulajdonítanak." Palkovics elmondása szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés