Előfizetői tartalom

Sokkal több pénzt kapnak a magyar kkv-k (2.)

Portfolio
A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében újra elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) számára a "Kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című pályázati felhívás, amelynek korábbi 22 milliárd forintos keretösszegét a jelentős érdeklődésre tekintettel a kormány további 20 milliárd forinttal megemeli - közölte Rákossy Balázs a pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-vel.

Közben a hivatalos pályázati oldalon is megjelent a figyelemfelhívó közlemény, amely a GINOP-2.1.8-17 kódszámú felhívás keretösszege mellett a többi változtatást is összegezte. Emellett egy másik közleményből az is kiderült, hogy 80-ról 59 milliárdra, azaz 21 milliárddal csökkentette a kiíró a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés