Előfizetői tartalom

Ingyen körbevasutaznád Európát? - Megnyílt a nagy lehetőség!

Portfolio
A nyáron lezajlott első forduló után november 29-én újra megnyílt és december 11-ig nyitva lesz az a pályázat, amelynek keretében az éppen 18 éves európai fiatalok körbevasutazhatják Európát. A magyar fiatalokat is érdekelheti ez a lehetőség, hiszen az első fordulóra 3214-en jelentkeztek, közülük 287-en kapták meg az ingyenes lehetőséget. Akiket érdekel a lehetőség, az Európai Ifjúsági Portálon kell jelentkezniük.

Kapcsolódó cikkünk2018.10.20Ingyen körbevasutaznád Európát? - Újra itt a nagy lehetőség!Miről szól ez a pályázat?Az Európai Bizottság minapi közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy november 29-től megnyílt a DiscoverEU második pályázati fordulója. Ennek keretében december 11. kedd 12.00 óráig nyújthatják be az ingyenes utazási igazolvány iránti jelentkezésüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés