Előfizetői tartalom

Hatalmas környezetvédelmi EU-s projektet törölt a kormány

Portfolio
Különösebb indoklás nélkül úgy döntött a kormány a friss Magyar Közlöny szerint, hogy eláll a "Budapesti szennyvíziszapok hosszú távú kezelése, ártalmatlanítása, hasznosítása" című kiemelt projekt támogatási szerződésétől, amelyhez korábban kereken 50 milliárd forintnyi EU-támogatást ígért meg és a projekt teljes költségvetése 66,67 milliárd forint lett volna.

A kormányhatározat szerint a KEHOP-2.3.0- 16-2017-00001 azonosító számú támogatási szerződéstől való elállás feladatait az innovációért és technológiáért felelős miniszternek jövő január végéig kell intéznie és addigra - feltehetően a fent törölt projekt helyett - a főváros bevonásával meg kell vizsgálnia, hogy milyen más fejlesztési lehetőségek vannak, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés