Előfizetői tartalom

Pest megyei cégek, figyelem! - Itt a lehetőség több tízmillió forintnyi ingyenpénzre

Portfolio
A két ünnep között hagyta jóvá Varga Mihály pénzügyminiszter a pályázati kiírást, és január 4-én meg is jelent a Magyar Államkincstár oldalán a Pest megyei cégeknek szóló eszközbeszerzési pályázat újabb kiírása. Ez kizárólag a magyar költségvetésből származó, 10-300 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatás elnyerését teszi lehetővé kisebb, illetve nagyobb projektekre, a pályázati keretösszeg 4,5 milliárd forint és a pályázatokat február 20-tól lehet benyújtani.

Kapcsolódó cikkünk2019.01.04Megjelent a Pest megyei kkv-k eszközberuházásait támogató pályázatA pályázati kiírás néhány fontosabb információja, részlete: A Pest megye területén legalább 365 napja igazoltan székhellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozás kaphat támogatást akkor, ha a 100%-os tulajdonában álló, vagy a fenntartási időszak végéig bérelt telephelyén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés