Előfizetői tartalom

Jól jöhet ki a humánerőforrási terület az EU-pénzek megvágásából

Portfolio
A 2020 utáni uniós költségvetés 24%-os vágást irányoz elő Magyarországnak az EU-pénzek terén, de mivel az unió a következő időszakot a humán erőforrás fejlesztésére szeretné alapozni, ezért ez a terület 2020 után akár a mostaninál többet is kaphat - vázolta a kilátásokat a Magyar Nemzetben megjelent interjúban Vitályos Eszter.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára többek között arról beszélt, hogy A 2014-2020-as ciklusra rendelkezésre álló 952 milliárdos EFOP-kerethez képest (Emberi Erőforrások Operatív Program) a 10%-os túlvállalási lehetőség miatt már 960 milliárd forintra leszerződtek (a Portfolio minapi elemzése szerint 1005...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés