Előfizetői tartalom

Fél évvel kitolták a nagy informatikai EU-s pályázat beadási határidejét

Portfolio
Március 8-ról szeptember 10-én délre tolta ki a kiíró a 43,2 milliárd forintos keretösszegű "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás benyújtási határidejét - közölték a minap a hivatalos pályázati oldalon. Múlt héten más nagyobb EU-s pályázatok beadási határidejét is kitolták:

Kapcsolódó cikkünk2019.02.11Egy hónappal kitolták a nagy élelmiszeripari EU-pályázat beadási határidejétA benyújtási határidő jelentős kinyújtásával összefüggésben három másik ponton is módosult a pályázat szövege, eszerint: A támogatást igénylő projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának határideje a fizikai befejezést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés