Előfizetői tartalom

Döcög a Vidékfejlesztési Program, forrásátcsoportosítás jöhet

Portfolio
Döcögve halad a jórészt EU-pénzből finanszírozott Vidékfejlesztési Program (VP) megvalósítása, amely miatt az Agrártárca közbelépése várható, azaz a teljes keret lehívása érdekében forrásátcsoportosítás jöhet - jelezte a Világgazdaságnak Zoltán Csaba. A Start Garancia Zrt. vezérigazgatója szerint nem meglepő, hogy egyesek szerint az elnyert támogatásból tervezett beruházások ötöde nem valósul meg.

A lap szerdai számában megjelent főbb információk: Zoltán Csaba szerint a VP többi Operatív Programnál lassabb megvalósítása (forráskifizetés) jórészt azzal magyarázható, hogy a 2016-ban meghirdetett pályázatokra benyújtott támogatási igényekről csak 2017-ben vagy 2018-ban születtek meg a támogatói döntések, és az eltelt hosszú idő alatt megugrottak az építőipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés