Előfizetői tartalom

Íme az uniós menetrend, hogyan jöjjenek vissza a koronavírus karanténjából a tagállamok

Portfolio
Miután a tagállamok kérték, kidolgozott egy egységes iránymutatást az Európai Bizottság arra, hogy hogyan lenne célszerű a koronavírus válság során hozott korlátozó intézkedéseket feloldani, milyen szempontokat kell hozzá mérlegelni és hogyan lenne célszerű benne haladni. A fő üzenet az, hogy az ilyen lépéseket csak fokozatosan és a tagállamok között lehetőleg összehangoltan kell megtenni és a normalizálódás egyik alapfeltétele a nagy volumenű szűrőtesztelési kapacitás megléte – foglalja össze a Bruxinfo.

Három kritérium arra, hogy eljött-e már az idő? A tagállamok kérésére az Európai Bizottság szerdán közzétette elképzeléseit arról, hogy milyen feltételek mellett és milyen lépéseken keresztül kellene az EU tagállamainak visszavonniuk a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedéseket, hogy fokozatosan visszatérhessen az élet a normális kerékvágásba....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés