Előfizetői tartalom

Új szabályok jöhetnek az uniós pénzek kifizetésénél - Maximálnák az egy ember által felvehető támogatást

Portfolio
A Parlament jóváhagyta a Bizottság és a legtöbb uniós intézmény éves zárszámadását, de összeférhetetlenség esetén határozottabb fellépést vár az uniós források kárára elkövetett csalások, a korrupció, az összeférhetetlenség, a szándékos visszaélések és a szervezett bűnözés ellen, és az uniós pénzek méltányosabb elosztását várják – derül ki az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája által küldött közleményből.

Monika Hohlmeier (EPP, Németország) arról beszélt, hogy olyan új szabályokra van szükség, amelyek megakadályozzák, hogy oligarchikus struktúrák uniós forrásokat szerezzenek meg és abból páran nagyon meggazdagodjanak. Az uniós források adófizetői pénzek, amelyeket az európaiak többségének érdekében kellene felhasználni. Ezért felső határ megállapítását kérjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés