Előfizetői tartalom

Nagy az érdeklődés a cégek részéről az uniós ingyenhitel iránt

Portfolio
Jelentős az érdeklődés a válság hatásainak kivédésére átdolgozott, európai uniós forrású Mikro- és Kisvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18) iránt, amely már igényelhető az MFB Pontokon - közölte a bank. A változatlanul nulla százalékos kamat mellett elérhető hiteltermék az eddigi beruházási célok mellett önálló forgóeszköz és likviditás finanszírozást is biztosít a vállalkozások számára. A 137 milliárd forinttal növelt keretösszegű program  ezzel a legjobb árazású finanszírozási lehetőség a gazdasági visszaesés alatti működés biztosításához, illetve a legolcsóbb megoldás a krízis utáni technológiai versenyre történő felkészüléshez is - közölte az MFB.

A programról itt írtunk legutóbb: Kapcsolódó cikkünk 2020. 06. 09. Hatalmas uniós ingyenhitelt jelentett be Varga Mihály Az MFB Csoport a kormányzati válságkezelő intézkedések részeként több mint 1500 milliárd forint keretösszegű gazdaságélénkítő csomagot hirdetett. A finanszírozási programcsomag célja, hogy a hitel-, tőke- és garancia eszközök összehangolásával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái