Előfizetői tartalom

Koronavírus: kiugróan sok magyarnak esett ki a jövedelme, az egészségügynek adnák leginkább az EU-s pénzt

MTI
Az európaiak 68 százaléka nagyobb szerepet szánna az Európai Uniónak (EU) a koronavírus-járvány okozta válság utáni helyreállításban, többségük szerint ehhez az is kell, hogy az uniónak több forrás álljon rendelkezésére főként az egészségügyi ágazatot érintő terhek, illetve a gazdasági és társadalmi károk enyhítésére - derült ki az Európai Parlament megbízásából végzett és kedden közzétett felmérésből.

A június végén készített felmérés tanúsága szerint a megkérdezettek többsége úgy véli, hogy a pénzt elsősorban az egészségügy területére (55 százalék) kellene irányítani, ezt a gazdaságélénkítés és a vállalkozási lehetőségek bővítése (45-45 százalék), a foglalkoztatás és a szociális ügyek (37 százalék), valamint az éghajlatváltozás elleni küzdelem (36...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés