Előfizetői tartalom

20 milliárdos EU-pályázati keret nyílik meg a hónap végén kapacitásbővítésre és zöld beruházások támogatására

Portfolio
|
MTI
Miután a napokban megjelent a Magyar Multi Program III. felvonása, amely a kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseit támogatja 12 milliárd forintos keretösszeggel és augusztus 31-től lehet beadni a kérelmeket, ma reggel arról tájékoztatta az MTI-t Varga Mihály pénzügyminiszter, hogy egy másik, 7,3 milliárd forintos pályázat is megjelent a hazai zöld gazdaság kapacitásainak fejlesztésére, amelyre a támogatási kérelmeket szintén a hónap utolsó napjától lehet beadni.

Utóbb kapcsán a tárca vezetője arra mutatott rá, hogy a nyertes vállalkozások a 20 és 400 millió forint között elnyerhető támogatást egyebek mellett új eszközök beszerzésére, technológiai rendszerek kialakítására, infrastrukturális és ingatlan beruházásra fordíthatják. A kormány a környezetvédelmi célok mellett a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokat is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés