Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság az európai tőkepiacok élénkítésén dolgozik

Portfolio
Az Európai Bizottság ma új, ambiciózus cselekvési tervet tett közzé, amelynek célja, hogy az elkövetkező években fellendítse az Európai Unió tőkepiaci unióját. Ma az EU legfőbb prioritása, hogy Európa kilábaljon a koronavírus által okozott példátlan gazdasági válságból. E feladat kapcsán alapvető fontosságú lesz az uniós tőkepiacok fejlesztése és a piaci finanszírozáshoz való hozzáférés biztosítása - közölte a bizottság.

A nagy és integrált tőkepiacok elő fogják segíteni az uniós gazdaság helyreállítását, így biztosítva lesz, hogy a vállalkozások – különösen a kis- és középvállalkozások – finanszírozási forrásokhoz jussanak, és egyúttal az európai megtakarítóknak is kellő bizalma lesz ahhoz, hogy a jövőjükbe fektessenek. A virágzó tőkepiacok Európa zöld és digitális átállását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés