FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Azonnali lemondásra szólította fel Varga Judit a jogállamisági jelentésen dolgozó uniós biztost

Portfolio
Egy múlt pénteki interjúban elmondottak miatt ma azonnali hatállyal lemondásra szólította fel Varga Judit magyar igazságügyi miniszter Vera Jourovát, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős tagját, azaz az egyik olyan uniós biztost, aki az összes tagállamról jövő hétfőn megjelenő jogállamisági jelentésen dolgozik.

A cseh származású uniós biztos, Vera Jourová (fenti képünkön) a német Der Speigel hetilapnak adott, múlt pénteken este megjelent interjúban arról beszélt, hogy Orbán Viktor kormányfő „beteg demokráciát” épít és a magyarok nagy része nem tud saját véleményt alkotni a hozzá eljutott információk alapján. A Magyar Nemzet által idézett kifogásolt bekezdések szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés