Előfizetői tartalom

Napelemben gondolkodsz? - Már a héten jön a nagy EU-s épületkorszerűsítési program kerete

Portfolio
Igenis megvalósítható a hatástanulmányok alapján az 55%-os kibocsátáscsökkentés 2030-ra és azért kell ehhez az ambiciózus célhoz ragaszkodni, mert minél később lépünk, annál nehezebb lesz, ezért már ezen a héten bemutatjuk egy átfogó uniós épületkorszerűsítési program első terveit – mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Frans Timmermans. Az Európai Bizottság zöld átállásért felelős ügyvezető alelnöke múlt pénteken részt vett a Budapesti Klímacsúcson, ennek apropóján nyilatkozott a lapnak és bevallotta, hogy korábbi feladatköre, a jogállamisági ügyek kezelése nehezebb volt a mostani munkakörénél. Magyarország kapcsán leszögezte, hogy független igazságszolgáltatás és független média nélkül nincs jogállamiság sem.

Éppen vasárnap foglaltuk össze egy minapi magyar panelbeszélgetésben uniós szakértők véleményét arról, hogy túlzottan idealisztikus az Európai Bizottság, illetve maga az Európai Parlament is abban, hogy az eddigi 40%-os kibocsátáscsökkentési célt a Bizottság 55%-ra emelte, majd a Parlament a napokban már 60%-os csökkentést szavazott meg, miközben ez túl gyors, ráadásul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés