FONTOS Gulyás Gergely elmondta, mikor mehet koncertre, étterembe, aki nem oltatja be magát
 
Előfizetői tartalom

Még közel 600 milliós kamatmentes EU-s hitel vár az egészségügyi, szociális és oktatási cégekre

Portfolio
Még közel 600 millió forintos kamatmentes hitelkeretből fejleszthetik eszközparkjukat az orvosok, a kulturális, oktatási, nevelési és egészségügyi szolgáltatók az EFOP-hitelből – hívja fel a figyelmet mai közleményében a Magyar Fejlesztési Bank, amely az MFB Pontokon keresztül elérhető pénzügyi eszközök központi intézménye. Az EFOP-5.1.1-17 kódszámú, „Pénzügyi Eszköz Hitelprogram” nevű EU-pályázati konstrukciót nem csak berendezések, műszerek, eszközök, hanem akár ágyak, takarók és párnák megvásárlására vagy járműbeszerzésre és képzési költségek fedezésére is fel lehet használni.

A közlemény arra hívja fel a figyelmet, hogy alig több mint egy év maradt a nulla százalékos, társadalmi célú hitel igénylésére – a kamatmentes kölcsönt mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik 1 és 10 millió forint közötti értékben az MFB Pontokon, számos célra, az eszközök beszerzésétől kezdve a képzések költségének fedezéséig. A feltételek egyszerűek:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái