Előfizetői tartalom

Magyar nyertese is van a 280 millió eurós uniós programnak

Portfolio
Az Európai Bizottság az uniós költségvetés keretében egy több mint 280 millió eurós beruházási csomagot hagyott jóvá a LIFE program több mint 120 új projektjének támogatása céljából. A LIFE program keretében a LIFE-CLIMCOOP magyar irányítású projekt is uniós támogatást nyert el az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás kategóriájában - írja az EB hazai képviselete sajtóközleményben.

A környezetvédelmi és éghajlat-politikai intézkedések finanszírozására szolgáló LIFE program költségvetéséből nyújtott uniós források összesen közel 590 millió euró összegben mozgósítanak majd beruházást a projektek nagy ívű környezetvédelmi, természetvédelmi és éghajlat-politikai célkitűzéseinek elérése érdekében. A projektek az európai zöld megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés