Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar agrárpénzekkel? - Elmondja az uniós biztos a Portfolio konferenciáján

Portfolio
Elfogadta a Portfolio felkérését egy videókonferenciás előadás megtartására az Európai Bizottság lengyel agrárbiztosa, Janusz Wojciechowski, a december 3-án tartandó Agrárszektor 2020 című konferenciánkra a reggeli idősávban, és Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára szintén elfogadta felkérésünket egy előadás megtartására. Így első kézből tájékozódhatnak majd a résztvevők arról, hogy mi is lesz Magyarország agrárpénzeivel 2021-től a jogállamisági vita, illetve a Közös Agrárpolitika reformja mellett. A járványügyi korlátozások miatt rendezvényünk az online térben zajlik majd, amelyről az összes részletet az alábbi linken érhetik el.

Magyarország legrangosabb téli agrárkonferenciájának összes részlete elérhető ez alábbi linkeken: Agrárszektor Konferencia 2020 INFÓJELENTKEZÉS Egyre több az olyan jel és nyilatkozat, például Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki jelzése, amely szerint akár...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái