Előfizetői tartalom

Jönnek az uniós források a SURE-ból

Portfolio
Az Európai Bizottság a mai napon 200 millió euró (kb. 71,5 milliárd forint) összegű pénzügyi támogatást folyósított Magyarországnak a SURE eszköz forrásaiból. A SURE keretében Magyarországnak biztosított teljes támogatás összege 504 millió eurót tesz majd ki. A többi részlet folyósítására a következő hónapokban kerül sor.

A kedvező feltételekkel felvehető hitel formájában nyújtott SURE-támogatás abban segíti az uniós tagállamokat, hogy meg tudjanak birkózni a munkahelyek megőrzésére fordított állami kiadások hirtelen megemelkedésével - tájékoztat a Bizottság közleménye. Konkrétan ahhoz járul hozzá, hogy a tagállamok fedezni tudják azokat a költségeket, amelyek a csökkentett munkaidős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés