FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Kiszivárgott a teljes német csomag eredeti szövege a vétófeladásért cserébe

Portfolio
A Deutschlandfunk munkatársa teljes egészében befényképezte és kirakta a Twitterre azt az angol szöveget, ami a magyar és lengyel vétófeladásért cserébe megfogalmazott német javaslatcsomagot rögzíti. Az anyag státusza tanácsi munkadokumentum, amelyről jelenleg is tárgyalnak Brüsszelben a tagállami nagykövetek, így nem is hivatalos szövegről van szó, ráadásul annak tartalma még változhat a folyamatban lévő egyeztetések miatt.

Itt érhető el a teljes anyag, amely első ránézésre nagyon hasonlít a szintén német forrásból kiszivárgott mai értesülésre, miszerint háromelemű a csomag. Az Európai Tanács következtetéseként javasolt szövegtervezet rögzíti, hogy Az Európai Unió minden intézménye és tagállama ismét elkötelezi magát azon értékek, beleértve a jogállamiság, mellett, amelyek már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés