FONTOS Éppen két éve zajlik a háború, és az idő az oroszoknak dolgozik – Mik a tanulságok, és mi lehet a kiút?
 
Előfizetői tartalom

400 milliárd forint értékű pályázati kiírás jelenik meg a napokban

Portfolio
Nyilvános, hogy milyen operatív programok keretében lehet uniós forrásokra pályázni a 2021-2027-es ciklusban.  Ezek a programok társadalmi egyeztetés alatt vannak, ez idő alatt a szervezetek, cégek és magánszemélyek véleményezhetik őket és javaslatokat tehetnek módosításokra. Számításaink szerint akár már 2.000 milliárd forint összegű pályázati pénz kerülhet kiírásra a következő hónapokban. Középpontban továbbra is a versenyképesség, hatékonyságnövelés, innováció és a munkahelyek megvédése áll - olvasható a Via Credit közleményében.

Papadimitropulosz Alex, a Via Credit ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a 2021-2027-es időszak a vállalkozások számára szóló egyik legfontosabb programja a VINOP lesz. Fontos változás, hogy eddig a GINOP (2014-2020) pályázatokból a Pest megyében működő cégek teljes egészében kizárásra kerültek, addig a VINOP (2021-2027) pályázatokban ezt a korlátot eltörölték.  A 2021–2027...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés