Előfizetői tartalom

Napelemes pályázatot adtál be ősszel? – Fontos változásokat jelentettek be több ezer embernek

Portfolio
Utólag lényeges pontokon módosult az az uniós lakossági energiahatékonysági (praktikusan napelemes, szigeteléses, ablakcserés) pályázat, amelyet tavaly november elején függesztettek fel keretkimerülés miatt és az utolsó napokban nagy pályázati rohamot generált. Így a ma bejelentett változások akár több ezres pályázói kört is érinthetnek.

Szerdán délután jelent meg a hivatalos uniós pályázati oldalon az a közlemény, miszerint január 8-i hatállyal több ponton módosulni fog a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (GINOP-8.4.1/A-17 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációja. Az alábbi fontosabb módosításokat külön ki is emelték....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés