Előfizetői tartalom

Még két hétig lehet jelentkezni a gazdaság zöldítését támogató EU-pályázat előminősítésére

Portfolio
Február elsejéig jelentkezhetnek a vállalkozások a Zöld Nemzeti Bajnokok program 10 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázatára, amelynek célja az egyszer használatos és egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának betiltásában közvetlenül érintett mikro-, kis- és középvállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatása- hívta fel a figyelmet hétfő reggeli közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

A pályázati konstrukció a legártalmasabb műanyag termékek kivezetését és a helyettesítő termékek piaci térnyerését támogatja majd és a leendő nyertes vállalkozások többek között új eszközök, gépek megvásárlásához, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakításához kaphatnak támogatást. Ebbe bele kell érteni az automatizált termelési rendszerek, gyártási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés