Előfizetői tartalom

23 milliárdos egészségipari EU-pályázat jön áprilisban a koronavírus elleni védekezés jegyében

Portfolio
Szűk, mindössze 5 napos határidővel hirdettek társadalmi egyeztetést egy olyan 23 milliárdos EU-pályázatban, amely a koronavírus-járvány elleni egészségipari védekezési képességet és ellátásbiztonságot igyekszik javítani gyors projektek lebonyolítása segítségével. A pályázat majd április során lesz nyitva három hétre, de ezt megelőzően részt kell vennie minden tervezett projektnek egy előminősítési fázison.

Még múlt csütörtökön kora este tették ki e hét kedd kora esti határidővel a hivatalos pályázati oldal társadalmi egyeztetési felületére azt az új EU-pályázatot, amely „Mikro-, kis- és középvállalkozások egészségipari termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatása” címet és GINOP-1.2.15-21 kódszámot visel és a kiírás szerint 30-2000 millió forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés