Előfizetői tartalom

Négy EU-s pályázat nyílik meg a héten 29 milliárd forintos keretösszeggel

Portfolio
Ma három, csütörtökön pedig további egy uniós pályázat nyílik meg összességében 29,15 milliárd forintos keretösszeggel, amelyekből 24,15 milliárd forintnyi keret (feltételesen) visszatérítési kötelezettséggel terhelt pályázat. A pályázatok megjelenésére Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-videóban hívta fel a figyelmet, de abból nem derült ki, hogy ezek EU-s pályázatok, csak az, hogy a kormány a Gazdaság-újraindítási Akcióterv részének tekinti ezeket.

Varga Mihály a videó elején úgy fogalmazott, hogy közel ezer hazai vállalkozás számára nyílnak új pályázatok a héten és kiemelt egy kiírást, ami a hátrányos helyzetű településeken működő cégeket célozza, és amelynek keretében közel 800 társaság számára  nyílik lehetőség 2-60 millió forintnyi támogatás segítségével. Jelzi azt is, hogy a kiírások másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés