Előfizetői tartalom

Magyar-izraeli program támogathatja a kutatói mobilitást

Portfolio
A kutatói mobilitást támogató közös programot indíthat akár már 2021 második felében Magyarország és Izrael. Az ipari és innovációs kapcsolatok szorosabbra fűzése érdekében a társminisztériumok a közeljövőben szándéknyilatkozatban jelölik ki a stratégiai együttműködések kiemelt területeit – mondta el Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. A kétoldalú gazdasági vegyesbizottság társelnöki feladatait is ellátó tárcavezető Yacov Hadas-Handelsman izraeli nagykövetnek mutatta be a ZalaZone járműipari tesztpályát.

A minisztérium tájékoztatásából kiderült, aláírás előtt áll a magyar Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és az izraeli Tudományos és Technológiai Minisztérium együttműködésének keretrendszerét rögzítő szándéknyilatkozat. A felek a gazdasági együttműködési vegyesbizottság következő ülésén vagy társelnöki találkozóján véglegesíthetik a dokumentumot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés