Előfizetői tartalom

Bejelentették: 23 milliárddal megemelték a nagy EU-s napelemes pályázat keretét!

Portfolio
Varga Mihály pénzügyminiszter ma reggeli Facebook-videója után röviddel megjelent a hivatalos uniós pályázati oldalon az, hogy az eddigi 32 milliárdról 55,6 milliárd forintra, tehát 23,6 milliárddal megemelték a cégek megújuló energiás fejlesztéseit támogató EU-s pályázat keretét és márciusban, illetve júniusban újabb pályázati kört nyitnak ki ebben a GINOP-4.1.4-19-es kódszámú pályázatban.

Bár Varga Mihály pénzügyminiszter videójából nem derül ki, hogy ez konkrétan melyik uniós pályázat, de az elmondott eddigi támogatási összeg (28 milliárd forint) és darabszám (több mint 1800 támogatott, konkrétan 1865 darab) alapján, illetve a hivatalos pályázati oldalon felbukkant friss közlemény alapján már össze lehet rakni a képet. Eszerint tehát a „Megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés