Előfizetői tartalom

Több mint 200 projektet kezd támogatni az Európai Bizottság

MTI
Az Európai Bizottság kétszáznál is több olyan tagállami projekt 102,6 millió eurós (mintegy 37 milliárd forint) támogatását hagyta jóvá, amelyek célja a gazdasági növekedést ösztönző nemzeti reformok kidolgozása és végrehajtása. Az uniós bizottság tíz új magyarországi kezdeményezés támogatásáról döntött - közölte a brüsszeli testület kedden.

Az Európai Bizottság közleménye szerint az idén megvalósuló kezdeményezések támogatásának célja, hogy a tagállamok képesek legyenek végrehajtani a fenntartható növekedéshez, közte a vállalkozások környezetének javításához, az egészségügyi rendszerek megszilárdításához, a szociális és az oktatási rendszerek megerősítéséhez, valamint a súlyos kihívásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés