Előfizetői tartalom

Íme, a legfrissebb információk, hogy hogyan indulhat az új EU-pályázati ciklus

Bár még a 2014-2020-as EU-pályázati ciklus terhére is jelennek meg pályázatok,  a hangsúly mégis egyre inkább áttolódik a 2021-2027-es időszak keretében meghirdetésre kerülőfelhívásokra és kezdenek kirajzolódni a várható főbb irányok is. Ezekről és a vállalkozások felkészülését célzó feladatokról kérdeztük Takács Jenőt, az MKB Consulting Zrt. értékesítési igazgatóját.

Dömpingszerűség és szakaszos nyitás Az első fontos változás – mint fogalmazott –, hogy az új uniós gazdaságfejlesztési pályázatok meghirdetése 2021 első felében dömpingszerű lesz, egyúttal ütemezetté válik a pályázatok megnyitása. Ez azt jelenti, hogy 2021-2022-ben összesen mintegy 2000 milliárd forintnyi felhívás várható a Gazdaságfejlesztési és Innovációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés