Előfizetői tartalom

Két új programot hirdet az EIT Digital az innovatív digitális technológia világából érkezőknek

Portfolio
Két új programot hirdet az EIT Digital az innovatív digitális technológia világából érkezőknek, amely két kezdeményezésnek EIT Digital 2022 a közös neve és a programra május 12-ig lehet jelentkezni – derül ki a budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális területért felelős szervezetének csütörtöki közleményéből. A kezdeményezés célja a deep tech vállalkozások és termékek létrehozásának támogatása (Innovation Factory), valamint digitális technológiai oktatási programok létrehozásának ösztönzése (Entrepreneurial Academy).

Az EIT Digital 2022 elnevezésű program az EIT Digital 2020-2022 időszakra vonatkozó Stratégiai Innovációs Agendájában meghatározott öt kulcsterületre fókuszál: digitális technológia, digitális ipar, digitális városok, digitális jóllét és digitális pénzügyek. Ezek azok a kulcsterületek, melyek hozzájárulhatnak egy erős digitális Európa kiépítéséhez az EIT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés